Focaccia avec sel et romarin

Focaccia avec sel et romarin

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
16 morceaux

Malzemeler

Pâte
  • 385 g d'eau
  • 625 g de farine tout usage
  • 30 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1 pincée de sucre
  • 1 c. à thé de sel
  • 5 c. à thé de levure boulangère sèche
Garniture
  • 85 g d'huile d'olive vierge extra
  • 85 g d'eau
  • 1 ½ c. à thé de flocon de sel de mer
  • 2 brins de romarin frais Feuilles seulement, pour saupoudrer

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 morceau

Sodyum 420 mg
Protein 5 g
Kalori 866 kJ / 207 kcal
Yağ 8 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 29 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...