牛肉焖饭

2.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 大米 淘洗干净
    160 克
  • 浸泡用
    适量
  • 10 克
  • 白洋葱 切1x1厘米块
    60 克
  • 胡萝卜 切1x1厘米块
    60 克
  • 牛肋条 切2x2厘米块
    120 克
  • 140 克
  • 2 - 3 克
  • 料酒
    20 克
  • 土豆 1x1厘米块
    50 克
  • 蚝油
    5 克

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 419.8 mg
Protein 10.2 g
Kalori 1396.7 kJ / 333.8 kcal
Yağ 9.3 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 3.3 g
Karbonhidrat 49.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...