牛肉烩饭配溏心蛋

4.3 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
3 人份

Malzemeler

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    3 颗
  • 加至主锅的1升刻度线
  • 短粳米 冲洗沥干后约重350克
    300 克
  • 牛腩 切2×2厘米块,焯水备用
    160 克
  • 胡萝卜 切1×1厘米丁
    40 克
  • 土豆 切1×1厘米丁
    40 克
  • 干月桂叶
    1 片
  • 340 克
  • 8 克
  • 蚝油 可根据个人口味调节
    15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 342.2 mg
Protein 20.7 g
Kalori 2209.5 kJ / 528.1 kcal
Yağ 10.1 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 2.1 g
Karbonhidrat 85.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...