Cihazlar ve Aksesuarlar
牛肉烩饭配溏心蛋
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
3 人份
Malzemeler
-
鸡蛋(每颗约53-63克)3 颗
-
水 加至主锅的1升刻度线
-
短粳米 冲洗沥干后约重350克300 克
-
牛腩 切2×2厘米块,焯水备用160 克
-
胡萝卜 切1×1厘米丁40 克
-
土豆 切1×1厘米丁40 克
-
干月桂叶1 片
-
水340 克
-
油8 克
-
蚝油 可根据个人口味调节15 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
342.2 mg
Protein
20.7 g
Kalori
2209.5 kJ /
528.1 kcal
Yağ
10.1 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
2.1 g
Karbonhidrat
85.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
专业
24 Tarif
Çin
Çin