白蟹豆腐煲

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 玉米淀粉 勾芡用
    10 克
  • 勾芡用
    25 克
  • 切片
    25 克
  • 20 克
  • 梭子蟹 一切四
    200 克
  • 花雕酒
    40 克
  • 300 克
  • 豆腐 切2X2厘米小块
    200 克
  • 3 克
  • 白胡椒粉
    1 克
  • 切沫
    2 根

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 448.5 mg
Protein 13.6 g
Kalori 606.5 kJ / 145 kcal
Yağ 7.8 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 1.3 g
Karbonhidrat 4.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...