清蒸土豆鲷鱼

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 人份

Malzemeler

  • 西芹叶
    40 克
  • 块根茴香 新鲜的仅绿色部分切小块
    40 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 芫荽籽
    1 茶匙
  • 黄芥末籽
    1 汤匙
  • 橄榄油
    50 克
  • 鲜榨柠檬汁
    30 克
  • 2 - 3 小撮
  • 黑胡椒粉
    2 - 3 小撮
  • 西芹 切小块
    100 克
  • 块根茴香 白色部分切小块
    100 克
  • 海鲷 整条,去内脏,洗净(每条约500克)
    3 条
  • 500 克
  • 干月桂叶
    2 片
  • 土豆 切3x3厘米小块
    1000 克
  • 调味用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 155.9 mg
Protein 21.1 g
Kalori 1278.2 kJ / 305.5 kcal
Yağ 10.7 g
Lif 5.2 g
Doymuş Yağ 1.6 g
Karbonhidrat 32.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster