Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸土豆鲷鱼
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 人份
Malzemeler
-
西芹叶40 克
-
块根茴香 新鲜的仅绿色部分切小块40 克
-
蒜头1 瓣
-
芫荽籽1 茶匙
-
黄芥末籽1 汤匙
-
橄榄油50 克
-
鲜榨柠檬汁30 克
-
盐2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉2 - 3 小撮
-
西芹 切小块100 克
-
块根茴香 白色部分切小块100 克
-
海鲷 整条,去内脏,洗净(每条约500克)3 条
-
水500 克
-
干月桂叶2 片
-
土豆 切3x3厘米小块1000 克
-
盐 调味用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
155.9 mg
Protein
21.1 g
Kalori
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Yağ
10.7 g
Lif
5.2 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
32.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
季节
20 Tarif
Çin
Çin
Bunları da beğenebilirsiniz...
海参炖蛋
30 dk
豆豉蒸鲜鲍
30 dk
红烧带鱼
45 dk
蒜薹炒鱿鱼
35 dk
炖鱼
45 dk
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Değerlendirme yok
糟溜鱼片TM7
Değerlendirme yok
荠菜蘑菇烩鱼片
25 dk
家烧带鱼
30 dk
白蟹豆腐煲
Değerlendirme yok
三文鱼菌菇烩饭
30 dk
西兰花奶酪汤配三文鱼蔬菜,莳萝酱
Değerlendirme yok