Cihazlar ve Aksesuarlar
海鲜炖猪肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
猪颈肉 切约2厘米丁200 克
-
100 克 培根丁西班牙辣香肠 切约2厘米丁(见要诀)100 克
-
白葡萄酒250 克
-
干月桂叶2 片
-
甜红辣椒粉1 汤匙
-
蒜头 拍碎2 瓣
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉3 小撮
-
橄榄油20 克
-
红甜椒 切约2厘米片200 克
-
白洋葱 切小块170 克
-
水150 克
-
新鲜的虾200 克
-
蛤蜊,新鲜,干净200 克
-
新鲜香菜叶 多准备些装饰用10 克
-
新鲜香菜叶 装饰用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1508.1 mg
Protein
32.3 g
Kalori
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Yağ
20.2 g
Lif
2.6 g
Doymuş Yağ
5.4 g
Karbonhidrat
13.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
世界
34 Tarif
Çin
Çin
Bunları da beğenebilirsiniz...
海参炖蛋
30 dk
豆豉蒸鲜鲍
30 dk
红烧带鱼
45 dk
蒜薹炒鱿鱼
35 dk
炖鱼
45 dk
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Değerlendirme yok
糟溜鱼片TM7
Değerlendirme yok
荠菜蘑菇烩鱼片
25 dk
家烧带鱼
30 dk
白蟹豆腐煲
Değerlendirme yok
三文鱼菌菇烩饭
30 dk
清蒸土豆鲷鱼
Değerlendirme yok