Cihazlar ve Aksesuarlar
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
5 portions
Malzemeler
-
unsalted toasted peanuts400 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices1 stalk
-
shallots70 g
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
galangal (lengkuas) cut in slices40 g
-
dried red chillies deseeded, soaked to soften10
-
candlenuts (buah keras)3
-
garlic cloves4
-
ground coriander seed2 tsp
-
ground fennel½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water2 tbsp
-
cooking oil70 g
-
fish balls10
-
kangkung (water spinach), trimmed150 g
-
ladies' fingers4
-
deep fried bean curd sheets (fuchok)10
-
quail eggs hard-boiled6
-
oyster mushrooms60 g
-
sausages4
-
raw medium sized prawns whiskers removed4
-
dried cuttlefish (isteğe bağlı) (approx. 1 piece), scored in crisscross pattern, cut in pieces500 g
-
chicken stock2300 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
salt adjust to taste1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1224 mg
Protein
68 g
Kalori
6092 kJ /
1456 kcal
Yağ
69 g
Lif
34 g
Doymuş Yağ
15 g
Karbonhidrat
179 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
There is always Room at our Table
36 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 dk
Kimchi Tofu Soup
35 dk
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10sa 25 dk
Mapo tofu
30 dk
White Tom Yum Seafood Noodles
1sa
Sautéing Shrimp
Değerlendirme yok
Asian Chicken Noodle Soup
Değerlendirme yok
Japanese Ramen Noodle Soup
1sa 40 dk
Mee Soto
1sa 10 dk
Singapore Laksa
55 dk
Char Kway Teow
25 dk
Curry Fish Head
Değerlendirme yok