野菌酱螺旋西葫芦面

野菌酱螺旋西葫芦面

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 西葫芦 细长型,直径约5公分
    450 克
  • 干牛肝菌菇
    15 克
  • 500 克
  • 新鲜综合菌菇 (婴儿贝拉蘑菇、舞茸、白蘑菇、香菇), 切片
    600 克
  • 蒜瓣
    3 - 5 个
  • 小红葱 切半
    30 克
  • 橄榄油
    45 克
  • 番茄膏
    50 克
  • 1 茶匙
  • 帕玛森芝士粉 盛盘用(参考贴士)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 703.5 mg
Protein 7.4 g
Kalori 927.8 kJ / 221.8 kcal
Yağ 13.9 g
Lif 6.1 g
Doymuş Yağ 2.4 g
Karbonhidrat 21.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...