Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem

2.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 porce

Malzemeler

  • 70 gramů sýra scamorza na kousky (2 cm)
  • 70 gramů sýra pecorino romano na kousky (2 cm)
  • 80 gramů cibule napůl
  • 60 gramů celeru na kousky (3 cm)
  • 60 gramů mrkve na kousky (3 cm)
  • 40 gramů oleje
  • 270 gramů dýně hokkaido na kousky (3 cm)
  • 1000 gramů vody
  • 2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička mleté skořice
  • 1 špetka mletého bílého pepře
  • 300 gramů těstovin typu tagliatelle, špagety nebo linguine

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porci

Sodyum 415.6 mg
Protein 20.2 g
Kalori 2236.8 kJ / 534.6 kcal
Yağ 20.3 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 7.4 g
Karbonhidrat 68.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...