Cihazlar ve Aksesuarlar
大闸蟹蒸肉饼
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
猪肉肉糜300 克
-
生抽15 克
-
盐 约1/2茶匙3 克
-
白砂糖 约1.2茶匙2 - 3 克
-
花雕酒30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
大闸蟹 一切二3 只
-
姜5 片
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
868.3 mg
Protein
31 g
Kalori
1222.5 kJ /
292.2 kcal
Yağ
16.6 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
6.1 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
新年美食在家做
5 Tarif
Çin
Çin