Cihazlar ve Aksesuarlar
猪肉葱香花卷
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 25 dk
16 个
Malzemeler
-
水740 克
-
干酵母粉5 克
-
白砂糖10 克
-
油5 克
-
中筋面粉500 克
-
盐1 小撮
-
猪肉肉糜300 克
-
葱 切葱花50 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒10 克
-
面粉 防粘用适量
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 个
Sodyum
122.7 mg
Protein
6.6 g
Kalori
716.1 kJ /
171.1 kcal
Yağ
4.6 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
24.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
年度热门食谱精选 2024
25 Tarif
Çin
Çin