猪肉葱香花卷

猪肉葱香花卷

4.8 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 25 dk
16 个

Malzemeler

  • 740 克
  • 干酵母粉
    5 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 5 克
  • 中筋面粉
    500 克
  • 1 小撮
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 切葱花
    50 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    10 克
  • 面粉 防粘用
    适量

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 个

Sodyum 122.7 mg
Protein 6.6 g
Kalori 716.1 kJ / 171.1 kcal
Yağ 4.6 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 1.6 g
Karbonhidrat 24.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...