Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 克 日本清酒
- 1200 克 水
- 100 克 味噌
- 150 - 200 克 梭子蟹 ,切块
- 150 克 新鲜的虾
- 150 克 新鲜蛤蜊
- 50 克 胡萝卜 ,切片
- 50 克 新鲜香菇 ,一切二
- 100 克 魔芋丝
- 80 克 大白菜 ,一切二
- 适量 葱 ,切葱花
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 867.4 kJ / 207.3 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1353.2 mg