Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Eidotter
- 125 g Sauerrahm, 15% Fett
- 300 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Zucker
- ½ Würfel frische Germ (ca. 21 g)
- 150 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 100 g Ribiselmarmelade
- 1 Ei (Größe M)
- Staubzucker (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1005 kJ / 240 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 23 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burgenländerkipferl
1h 25min
Osternest aus Germteig
2h
Rumschnitten
50 Min
Geräucherter Forellenaufstrich
5min
Nuss-Striezel
2 godz. 10 min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5ωρ.
Germstrudel mit Walnussfüllung
2h 30 min
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Einfache Cremeschnitte
3h 45min
Überbackene Käsebrote
30min
Schoko-Vanille-Schnitte
4 Std.
Nutella-Schnitte
2h