Baskenkuchen (Gâteau basque)

Baskenkuchen (Gâteau basque)

4.5 63 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
12 Stücke

Malzemeler

Vanille-Rum-Creme
  • Milch
    500 g
  • Eigelb
    2
  • Ei
    1
  • Zucker
    120 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstäuben
    50 g
    50 g Dinkelmehl Type 630
  • Rum (isteğe bağlı)
    30 g
  • Vanilleschote längs halbiert
    1
  • Butter zum Einfetten
Mürbeteig und Fertigstellung
  • Weizenmehl Type 550 und mehr zum Bearbeiten
    300 g
    300 g Dinkelmehl Type 630
  • Zucker
    130 g
  • Butter weich, in Stücken
    150 g
  • Ei
    1
  • Backpulver (ca. 1 Pck.)
    15 g
  • Milch zum Bestreichen
  • Puderzucker (isteğe bağlı) zum Bestäuben
    20 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Sodyum 134 mg
Protein 6 g
Kalori 1349 kJ / 323 kcal
Yağ 13 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 45 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...