
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dill-Dip
- 10 g Dill abgezupft
- 120 g Magerquark
- 100 g Frischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Cevapcici
- 5 g Petersilie abgezupft
- 265 g Kidneybohnen, aus der Dose abgetropft
- 50 g Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rinderhackfleisch zerzupft
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
Djuvec-Reis und Fertigstellung
- 250 g Basmati-Reis
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 200 g Zwiebeln geachtelt
- 2 Knoblauchzehen in feinen Scheiben
- 150 g rote Paprika in Würfeln (1 cm)
- 50 g Möhre in Würfeln (1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 3 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Chili, gemahlen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Tomaten in Stücken (2 cm)
- 80 g Erbsen, TK
- 50 g Mais, TK
- 750 g Wasser
- 100 g Ajvar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 870 kcal / 3640 kJ
- Protein
- 38 g
- Yağ
- 37 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Lif
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Sodyum
- 1805 mg