Cihazlar ve Aksesuarlar
Probiotisk frokost på glas
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portioner
Malzemeler
-
løg, hvide halveret100 g
-
valnødder, uden skal30 g
-
udstenede dadler halveret2
-
olivenolie45 g
-
salt2 tsk
-
soyasauce40 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk30 g
-
sesamfrø15 g
-
agavesirup30 g
-
citronsaft20 g
-
vand1230 g
-
chili, tørret i flager10 g
-
200 g farfalle pasta, gerne fuldkornspaghetti gerne fuldkorn200 g
-
cikorie skåret i stykker (2 cm)100 g
-
gulerødder skrællet, i tynde skiver i striber100 g
-
avokado skrællet, skåret i tern (1,5 cm)100 g
-
tempeh skåret i tern (1 cm) (se tip)200 g
-
græskarkerner20 g
-
cherrytomater halveret150 g
-
babyspinat, frisk50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1 mg
Protein
23 g
Kalori
2898 kJ /
693 kcal
Yağ
39 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
72 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Klassikere
5 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Svampebolognese med courgette-nudler
Değerlendirme yok
Græskartærte
Değerlendirme yok
Tortilla med courgette og falafler
25sa 30 dk
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Değerlendirme yok
Spicy aubergine med bulgur
Değerlendirme yok
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Değerlendirme yok
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Değerlendirme yok
Vegetarlasagne
Değerlendirme yok
Bagt mac and cheese med grøntsager
Değerlendirme yok
Galette med ost og tofudressing
Değerlendirme yok
Quesadillas med chilichutney
Değerlendirme yok
Salat med sobanudler og tofu
Değerlendirme yok