Cihazlar ve Aksesuarlar
苦瓜封肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
豬絞肉400 克
-
醬油10 克
-
蛋 打散1 顆
-
新鮮荸薺 (約 8 顆)160 克
-
太白粉½ 茶匙
-
苦瓜 (約 2 條),切圓柱狀(高約2公分)、籽肉分開600 克
-
油10 克
-
蔭豆豉20 克
-
小魚乾15 克
-
水400 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
25 g
Kalori
1488 kJ /
355 kcal
Yağ
21 g
Lif
4.3 g
Karbonhidrat
16.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
胃口大開下飯菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan