Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baguetes
- 150 g trigo integral em grão
- 2 dentes de alho
- 300 g água, mais q.b. p/ pincelar
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 350 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
Recheio
- 45 g queijo parmesão
- 15 g coentros
- 2 dentes de alho
- 5 ovos
- 30 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 16 fatias de presunto finas (150 g aprox.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1825 kJ / 680 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Queijo fresco e requeijão
48 Std.
Pãezinhos enrolados
1 Std. 45 Min
Pão preto
2 Std.
Coroa de pães
9h 30min
Crepes com recheio de espargos
50 Min
Queijo tipo mascarpone
16 Std.
Piza Margarita
1 Std. 45 Min
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Dumplings de camarão
4 Std.
Bolo xadrez
1 Std. 40 Min
Arancini
1 Std. 20 Min
Piza 4 estações
1 Std.