Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 250 g leite
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 25 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 80 g amêndoa s/ pele
- 60 g açúcar
- 100 g natas
- 1 gema de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche com creme de chocolate e avelã
2h
Torta de cacau
45min
Pão preto
2h
Pão com recheio de truta fumada, atum e queijo-creme
1h 50 min
Quadradinhos de limão
1h
Bolo xadrez
1h 40min
Waffles em frasco
20 min
Angel cake de avelã
40min
Bolo zebra
55min
Bolo Mimoso
55min
Minibolos-rei de chocolate
3h
Chiffon de laranja
1h 30min