Easter Cream Pastries
TM6 TM5 TM31

Easter Cream Pastries

4.5 (13 değerlendirme)

Malzemeler

Choux Pastry

  • 250 g water
  • 130 g unsalted butter, diced
  • 2 pinches fine sea salt
  • 3 tsp sugar
  • 200 g plain flour
  • 5 medium eggs

Topping

  • 200 g double cream
  • 200 g sour cream
  • 20 g sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 10 tinned apricot halves

Besin Değeri
şuna göre 1 piece
Kalori
1748.2 kJ / 417.8 kcal
Protein
8.6 g
Karbonhidrat
26.5 g
Yağ
31.1 g
Doymuş Yağ
18.2 g
Lif
1.2 g
Sodyum
106.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler