Cihazlar ve Aksesuarlar
絲瓜豆腐盅
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
絲瓜 去皮和頭尾,切圓筒狀1 條
-
雞胸肉 切塊250 克
-
紅蘿蔔 切塊30 克
-
蒜頭2 粒
-
板豆腐 擠乾水份,切塊200 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
米酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
太白粉¼ 茶匙
-
水500 克
-
黑麻油1 茶匙
-
枸杞 裝飾用少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19.6 g
Kalori
28 kJ /
117 kcal
Yağ
2.5 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
7.54 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
樂活蔬食
10 Tarif
Tayvan
Tayvan