Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 135 g unsalted butter, cold, diced
- 135 g lard, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 160 g water, cold
Filling
- 140 g onions, quartered
- 400 g beef skirt, diced (2 cm)
-
100
g swede, peeled, diced (1 cm)
veya 100 g turnips, peeled, diced (1 cm) - 200 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g unsalted butter
- 1 egg, beaten, to glaze
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3720 kJ / 889 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Karbonhidrat
- 74.3 g
- Yağ
- 53.2 g
Alternatif tarifler
Shortcrust pastry
5 min
Chocolate Tiffin
2 godz. 30 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Toad in the Hole
1 godz.
Cottage Loaf
3 Std. 30 Min
Steak and Kidney Pudding
5h
Eccles Cakes
1h 45min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Bara Brith
10 Std.
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Bakewell Tart
1h 50min
Yorkshire Pudding
1 godz.