Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 25.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 176.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuernos de brioche
2h 30min
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Galletas rápidas de nuez
25min
Polos de cheesecake
8j 30 menit
Barritas de arándanos con crumble de pacanas y avena
1 godz. 20 min
Biscotti de aceitunas y tomillo
1 Std. 30 Min
Helado bombón de tahini
14 Std.
Pan de muerto
3 Std.
Nuggets pop corn
45min
Macarons salados
4 godz.
Falsos churros con chocolate a la taza
1h
Lápices de galleta
1 Std. 30 Min