Pan de croissant
TM6 TM5

Pan de croissant

5.0 (3 değerlendirme)

Malzemeler

Masa previa

  • 100 g de leche entera
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza

Masa de brioche con masa madre

  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 5 g de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos

Hojaldrado

  • 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría

Besin Değeri
şuna göre 1 rebanada
Kalori
1682 kJ / 402 kcal
Protein
6.7 g
Karbonhidrat
38 g
Yağ
25.2 g
Doymuş Yağ
15.3 g
Lif
1.4 g
Sodyum
176.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler