![Gluten Free Dinner Rolls Gluten Free Dinner Rolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f04a9bdfe1b62be84bb76c0c966845b3/Derivates/e2b63e12f0617a01b20e03e61b328d92d3814610.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Dinner Rolls
- 170 g water
- 30 g psyllium husk powder
- 115 g whole milk
- 60 g butter, unsalted
- 60 g sugar
- 1 packet/envelope dried yeast
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp xanthan gum
- 2 eggs, large, divided
- 1 tsp salt
- 1 tsp seasoning, type everything bagel (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2330.5 kJ / 557 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 84.9 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 14.9 g
- Sodyum
- 569.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 Std. 5 Min
Berry Curd
20 Min
Spicy Nuts and Popcorn Party Mix
35min
Barbecue Hollandaise
20 Min
Banana Split
45 min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 Std. 50 Min
Salmon Tartare
10min
Yogurt Dressing
5min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 Std. 5 Min
Squid and Shrimp Risotto
1h