Cihazlar ve Aksesuarlar
荠菜春笋
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
油30 克
-
春笋 切片250 克
-
荠菜 切小段200 克
-
盐 约½茶匙3 - 4 克
-
糖 约¼茶匙1 - 2 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
357.4 mg
Protein
3.1 g
Kalori
410.7 kJ /
98.2 kcal
Yağ
7.9 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春季日常料理
5 Tarif
Çin
Çin