酸白菜炒牛肉

酸白菜炒牛肉

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份

Malzemeler

  • 青蔥 蔥白和蔥綠分開,切小段
    30 克
  • 酸白菜 含約200 克 固體 和 100克酸白菜汁
    320 克
  • 牛肉片
    200 克
  • 米酒
    10 克
  • 蠔油
    10 克
  • 味醂
    10 克
  • 嫩薑 切細絲
    3 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 20 克
  • 新鮮紅辣椒 斜切片
    1 支
  • 150 克
  • 新鮮黑木耳 剝成小塊(約3 公分寬)
    50 克
  • ¼ 克
  • ¼ 克
  • 香油 幾滴

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 911 mg
Protein 15.2 g
Kalori 784 kJ / 187.4 kcal
Yağ 7.5 g
Lif 9.1 g
Doymuş Yağ 1.7 g
Karbonhidrat 14.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...