Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 克 青蔥 ,蔥白和蔥綠分開,切小段
- 320 克 酸白菜 ,含約200 克 固體 和 100克酸白菜汁
- 200 克 牛肉片
- 10 克 米酒
- 10 克 蠔油
- 10 克 味醂
- 3 克 嫩薑 ,切細絲
- 1 茶匙 太白粉
- 20 克 油
- 1 支 新鮮紅辣椒 ,斜切片
- 150 克 水
- 50 克 新鮮黑木耳 ,剝成小塊(約3 公分寬)
- ¼ 克 鹽
- ¼ 克 糖
- 香油 ,幾滴
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 784 kJ / 187.4 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 14.3 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 911 mg