Cihazlar ve Aksesuarlar
小炒鸡腿肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
姜 切片10 克
-
蒜头6 - 7 瓣
-
干辣椒 切段3 支
-
花椒 约¼茶匙2 克
-
鸡腿肉 切3×3cm块400 克
-
新鲜二荆条 。切粒30 克
-
生抽20 克
-
蚝油10 克
-
糖 约¼茶匙2 克
-
青蒜 切2-3cm段50 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
348.9 mg
Protein
21.1 g
Kalori
852.7 kJ /
203.8 kcal
Yağ
9.5 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
1.9 g
Karbonhidrat
8.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常鸡肉料理
5 Tarif
Çin
Çin