Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weckerl und Marinieren des Schweinslungenbratens
- 250 g Wasser
-
20
g frische Germ
veya 5 g Trockengerm - 430 g Weizenmehl, glatt, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 2 - 3 TL Salz, nach Geschmack
- 480 g Schweinslungenbraten
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 20 g Dijonsenf
-
80
g dunkles Bier
veya 80 g Whisky (z.B. Jim Beam Honey) - 800 - 1000 g Pommes Frites, TK, (siehe Tipp)
Füllung
- 50 g Olivenöl
- 4 Knoblauchzehen
- 280 g Zwiebeln, in Scheiben (3 mm)
- 30 g Sojasauce
- Senf zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1853 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fleischstrudel für Suppe
40min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 godz. 15 min
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8 Std.
Eiernockerl
30 Min
Paprikahendl
1hod.
Wurstknödel
1hod. 20min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1hod.
Bröselknödel
40min
Kaffeeherzerl
55 min
Nutella-Schnitte
2 godz.
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 Std. 10 Min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min