Cihazlar ve Aksesuarlar
櫛瓜蛋白煎餅
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
蛋白4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
橄欖油25 - 30 克
-
櫛瓜 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)200 克
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
煙燻紅椒粉½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 2 人份
Sodyum
2665.7 mg
Protein
14.2 g
Kalori
1417.9 kJ /
338.9 kcal
Yağ
28.2 g
Lif
2.8 g
Doymuş Yağ
4 g
Karbonhidrat
8.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
能量滿滿
6 Tarif
Tayvan
Tayvan