櫛瓜蛋白煎餅

櫛瓜蛋白煎餅

2.8 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 蛋白
    4 顆
  • ¼ 茶匙
  • 橄欖油
    25 - 30 克
  • 櫛瓜 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)
    200 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 煙燻紅椒粉
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 2 人份

Sodyum 2665.7 mg
Protein 14.2 g
Kalori 1417.9 kJ / 338.9 kcal
Yağ 28.2 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 8.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...