Ayam Kung Pao

Ayam Kung Pao

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
2 porsi

Malzemeler

  • paha ayam, tanpa kulit, tanpa tulang potong menjadi empat bagian (potongan 4-5 cm)
    500 g
  • kecap asin
    15 g
  • kecap hitam
    10 g
  • arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
    10 g
  • air
    30 g
  • cuka hitam (lihat Tips)
    5 g
  • gula
    5 g
  • biji lada Sichuan
    ⅛ sdt
  • siung bawang putih
    1
  • jahe segar dikupas
    20 g
  • minyak goreng
    20 g
  • cabai kering biji dibuang
    3 - 5
  • daun bawang pangkas ujungnya dan potong-potong (4 cm)
    2
  • kacang tanah, tanpa garam dipanggang
    30 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 2 porsi

Sodyum 1804 mg
Protein 102.5 g
Kalori 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
Yağ 60.5 g
Lif 5.9 g
Doymuş Yağ 12.4 g
Karbonhidrat 13.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster