Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 150 g di farina tipo 0
- 120 g di acqua
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
Ripieno
- 75 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
- 100 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
- 20 g di burro di soia
- 5 - 6 foglie di salvia fresca
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- formaggio vegano tritato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1648.3 kJ / 394 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 327.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Turdilli calabresi
1 Std.
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Rösti svizzero
9 Std.
Crumble di verdure e bevanda a base di mandorle
1 Std.
Scarcedda lucana
2 Std.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Pane a strati con pesto al basilico
2 Std. 30 Min
Crostata ripiena alle mele
2 Std.
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 Std.
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min