Sous-vide Rare Steak Sapi dengan Saus Béarnaise

Sous-vide Rare Steak Sapi dengan Saus Béarnaise

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 porsi

Malzemeler

  • fillet steak daging sapi (masing-masing 180-200 g, tebal 3 cm)
    4
  • garam laut
    2 sdt
  • lada hitam bubuk
    ¾ sdt
  • thyme segar
    4 tangkai
  • air pastikan kantong benar-benar terendam air (lihat tips)
    1400 g
  • sari lemon (lihat tips)
    30 g
    1 sdt asam askorbat
  • bawang merah
    50 g
  • tarragon, segar daunnya saja, sesuai selera
    1 - 2 tangkai
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    15 g
  • mentega tawar potong dadu, tambah 1 sdm untuk steak panggang
    200 g
  • kuning telur masing-masing berkisar 20 g
    4

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsi

Sodyum 93 mg
Protein 46 g
Kalori 2926 kJ / 698 kcal
Yağ 56 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 32 g
Karbonhidrat 1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster