Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate rosse piccole, con la buccia
- 750 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 40 g di burro morbido
- olio di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 321.8 kJ / 76.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 69.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia millebolle
28h
Impasto base per pane
1 Std.
Polpette di peperoni
1 Std.
Frittelle di riso
1 Std.
Pizza caprese
9 godz.
Baguette ripiene
5h
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40min
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1 Std.
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 Std.
Maionese cotta
15 Min
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.