高蛋白蘋果蛋糕

高蛋白蘋果蛋糕

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 奶油,有鹽或無鹽 抹油用
  • 無鹽烤杏仁 以細刨刀刨碎,灑粉用
    2 大匙
  • 20 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 凝乳奶酪 (夸克) (詳見要訣)
    500 克
  • 半脫脂牛奶
    50 克
  • 高蛋白粉
    50 克
  • 1
  • 天然香草糖
    2 茶匙
  • 蘋果,任一種類 削皮,切丁(1公分)
    150 克
  • 新鮮綜合水果 裝飾用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 570.1 mg
Protein 22.9 g
Kalori 1031.1 kJ / 246.4 kcal
Yağ 7.6 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 22.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...