Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese
- 60 g Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 shrimp, raw, peeled, deveined, large
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
Sauce
- 170 g onions, cut into pieces
- 170 g plum tomatoes, type Roma, cut into wedges
- 115 g red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 825 g water, divided
- 255 g whole milk, divided
- 100 g polenta meal (any type)
- ½ tsp salt
- non-stick spray oil
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 255 g arugula, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 435.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tzatziki
20 Min
Salmorejo
2j 10 menit
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Steamed Fennel Bulbs
Değerlendirme yok
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 Std.
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Stuffed vegetables
1h 20min
Gazpacho
1h 15min
Salmorejo
10 Min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 Min
Gazpacho
1h 15min