Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese
- 60 g Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 shrimp, raw, peeled, deveined, large
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
Sauce
- 170 g onions, cut into pieces
- 170 g plum tomatoes, type Roma, cut into wedges
- 115 g red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 825 g water, divided
- 255 g whole milk, divided
- 100 g polenta meal (any type)
- ½ tsp salt
- non-stick spray oil
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 255 g arugula, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 435.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Russian beetroot salad
1h 10min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
French Fries (Paul) Metric
1h 15 min
Pepper vinaigrette
5 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Fattoush with grilled haloumi
Değerlendirme yok
Aperol® Spritz
10 min