Uyumlu sürümler
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gepickelter Rhabarber
- 200 g Wasser
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Korianderkörner
- 50 g Balsamico, hell
- 1 Lorbeerblatt
- 1 TL Senfkörner
- 2 Wacholderbeeren
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 180 g Rhabarber, in Rauten
- 25 g brauner Zucker
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
Lachsforelle
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Senfkörner
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 TL geriebene Orangenschale
- 1 Lorbeerblatt
- 1 TL Korianderkörner
- 3 Wacholderbeeren
- 150 g Salz
- 150 g brauner Zucker
- 500 g Lachsforellenfilets
Preiselbeer-Brioche
- 320 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
- 50 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- 90 g Milch
- 20 g Hefe
- 50 g Wild-Preiselbeeren
Purple-Curry-Mayo
- 150 g Rapsöl
- 2 TL Senf
- 2 Eigelb
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig (isteğe bağlı)
- 10 g Reisessig
-
1
geh. TL Purple-Curry
veya 1 geh. TL Madras-Curry-Pulver - 15 g Zitronensaft
Fertigstellung
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3027.7 kJ / 724 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 7968 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
40min
Käse-Bier-Fondue
30p
Asiatische Kohlrouladen mit Zitronenreis
1h
Popcorn-Panna-Cotta
3 godz. 30 min
Blutorangen-Kardamom-Sorbet
24h
Gin-Tonic-Lachs
24h
Johannisbeer-Ketchup
1h 30min
Rhabarber-Salsa
15min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30p
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48 godz.
Spargelcrumble mit Parmesanstreusel und Bärlauchdip
35 Min
Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce
1h 40min