老豆腐蒸腊肉

老豆腐蒸腊肉

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 老豆腐
    350 克
  • 腊肉
    150 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鲜小米椒 切圈
    1 支
  • 切末
    2 根
  • 少许
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 625.6 mg
Protein 20 g
Kalori 1790 kJ / 428.3 kcal
Yağ 36.6 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 10.4 g
Karbonhidrat 6.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...