Cihazlar ve Aksesuarlar
老豆腐蒸腊肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
老豆腐350 克
-
腊肉150 克
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜小米椒 切圈1 支
-
葱 切末2 根
-
油少许
-
蒸鱼豉油1 汤匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
625.6 mg
Protein
20 g
Kalori
1790 kJ /
428.3 kcal
Yağ
36.6 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
10.4 g
Karbonhidrat
6.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常豆腐料理
5 Tarif
Çin
Çin