Cihazlar ve Aksesuarlar
蛤蜊蒸蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
3 人份
Malzemeler
-
水700 克
-
料酒10 克
-
姜 切片10 克
-
蛤蜊 泡水吐沙(约170克)12 个
-
蛋 打散(每个重约53-63克)2 颗
-
盐 (isteğe bağlı)¼ 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
葱 切葱花,装饰用1 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10.4 g
Kalori
446 kJ /
106 kcal
Yağ
6 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
2.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
饗食弄堂
66 Tarif
Çin
Çin