韓式牛肉飯捲 (TM6)

韓式牛肉飯捲 (TM6)

Değerlendirme yok
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    15 克
  • 牛肉條
    150 克
    150 克 火鍋牛肉片
  • 韓國麻油
    8 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 二砂糖
    1 大匙
  • 紅蘿蔔 去皮,對半縱切再切段(5公分)
    200 克
  • 1 ¾ 茶匙
  • 320 克
  • 打散
    2 顆
  • 1600 克
  • 菠菜 切段(約10公分)
    300 克
  • 2 茶匙
  • 醃黃蘿蔔 切5根長條狀(約15 x 1公分)
    100 克
  • 海苔片
    5 張
  • 白芝麻
    1 茶匙

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 706.1 mg
Protein 20.2 g
Kalori 2113.4 kJ / 505.1 kcal
Yağ 12.2 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 78.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster