Cihazlar ve Aksesuarlar
韓式牛肉飯捲 (TM6)
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭15 克
-
150 克 火鍋牛肉片牛肉條150 克
-
韓國麻油8 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
二砂糖1 大匙
-
紅蘿蔔 去皮,對半縱切再切段(5公分)200 克
-
鹽1 ¾ 茶匙
-
米320 克
-
蛋 打散2 顆
-
水1600 克
-
菠菜 切段(約10公分)300 克
-
油2 茶匙
-
醃黃蘿蔔 切5根長條狀(約15 x 1公分)100 克
-
海苔片5 張
-
白芝麻1 茶匙
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
706.1 mg
Protein
20.2 g
Kalori
2113.4 kJ /
505.1 kcal
Yağ
12.2 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
78.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
切片刨絲神器
20 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
小米粥
2sa 35 dk
香腸高麗菜飯
55 dk
青醬舒肥雞胸燉飯
40 dk
四川水煮魚
30 dk
雞茸玉米香菇粥
50 dk
茯苓薏仁糙米飯
3sa 50 dk
日式可可蘋果牛肉咖哩
45 dk
番茄肉醬義大利麵 (TM6 & TM5)
45 dk
起司辣炒年糕
35 dk
蝦仁咖哩炒飯
1sa 10 dk
韓式皇家炒年糕
45 dk
整顆蕃茄飯
45 dk