Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de Challah
- 450 g água
- 100 g açúcar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 ovo
- 850 g farinha
- 100 g óleo de girassol, mais q.b. p/ untar
- 20 g sal
Montagem e cozedura
- 100 g sementes de sésamo
- 3 c. sopa de leite
- 2 c. sopa de mel
- 4 ovos cozidos coloridos
- Besin Değeri
- şuna göre 20 fatias
- Kalori
- 22775 kJ / 5443.4 kcal
- Protein
- 137.2 g
- Karbonhidrat
- 815.2 g
- Yağ
- 182 g
- Doymuş Yağ
- 29.5 g
- Lif
- 37.5 g
- Sodyum
- 8094.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão ralado com alho e ervas aromáticas
5 min
Sopa de carne com legumes
Değerlendirme yok
Tabuleiro doce
50 min.
Frozen de maracujá
10 min
Suco de maçã, cenoura e hortelã
10 min
Broa de centeio
3h
Tarte de manga e maracujá com creme bavaroise
4h
Brioche de presunto e queijo
45 min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2 godz.
Tarte de pera e gengibre - TM6
40 Min
Pão-de-ló de Vizela
1 Std. 40 Min
Pão de ló de Margaride
1 Std. 15 Min