Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g azeite
- 10 g manteiga
- 250 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 27 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saltear frango em cubos
15min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear carne de peru em tiras
15min
Refogar 200 g de cebola
25min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Refogar 250 g de chalota
25min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de cebola
20min