Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- 125 g water, bij kamertemperatuur
- 80 g lichte room (ong. 18% vet), halve room, bij kamertemperatuur
- 50 g suiker
- 30 g boter, bij kamertemperatuur
- 1 ½ el gedroogde gist
- ½ tl zout
- 1 eierdooier
- 415 g bloem
Vulling
- 25 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) bij kamertemperatuur
- 75 g bruine suiker
- 75 g kristalsuiker
- 1 ½ el kaneel, gemalen
Glazuur
- 30 g boter, bij kamertemperatuur
- 140 g poedersuiker
- 60 g roomkaas, bij kamertemperatuur
- ½ tl vanille-extract, natuurlijk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1323 kJ / 315 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 godz.
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min
Batbout met kaas
30min
Baklava kaastaart
Değerlendirme yok
Kip tikka masala
1 godz. 10 min
Soefganiots
2 godz.
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Drie kaas pides
1hod. 40min
Paashaas macarons
Değerlendirme yok
Veenbes & rode biet koekjes
Değerlendirme yok
Lamsspiesjes
Değerlendirme yok
Pizzadeeg
1 godz.