Geraardbergse Mattentaarten

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 1sa
4 porties

Malzemeler

  • verse volle melk
    1250 g
  • karnemelk bij voorkeur bio
    500 g
  • azijn
    1 tl
  • eiwitten
    2
  • zout
    1 snuifje
  • eierdooiers
    2
  • suiker
    100 g
  • vanillestokje zaadjes
    ½
  • amandelpoeder
    50 g
  • natuurlijk amandel extract (optioneel)
    ½ tl
  • bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten
    650 g
  • ei losgeklopt
    1

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 1018.3 mg
Protein 29.3 g
Kalori 4601.4 kJ / 1099.8 kcal
Yağ 68.9 g
Lif 9.4 g
Doymuş Yağ 29.5 g
Karbonhidrat 110.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...