Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (isteğe bağlı)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (isteğe bağlı)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 3510.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 Std. 10 Min
Fermente Kırmızı Soğan
96h
Entekke Böreği
40 Min
Vegan Makarna
1 Std.
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20 min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Acı Biberli Zeytinyağı
25min
Çiğ Köfte (3 porsiyon)
1 Std. 45 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min