Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (isteğe bağlı)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (isteğe bağlı)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 3510.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Yumurtalı Farfalle
1h 30 min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 Min
Rendelenmiş elma
10 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Domates Soslu Bulgurlu Köfte (Bebek Yemeği)
45 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1h 20 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30 min