Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 克 螃蟹 (约1-2只),洗净
- 300 克 虾 ,去肠线,带壳
- 300 克 蛤蜊 ,洗净
- 50 克 新鲜姜 ,切薄片
- 30 克 绍兴花雕酒 (isteğe bağlı)
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 1500 克 水
- 100 克 江鱼仔
- 1 茶匙 糖 ,适量调味
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 200 克 苋菜叶 ,只取叶片
- 1 小支 青葱 ,切葱花,装饰用 (isteğe bağlı)
- 15 克 枸杞 ,浸泡,装饰用 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2053 kJ / 491 kcal
- Protein
- 69 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 3220 mg