Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 215 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 200 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten
- 130 g suiker
- 3 eieren
- 100 g pecannoten plus extra voor de garnering
- 25 g hazelnoten
- 100 g pure chocolade in stukken
- 1 tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- poedersuiker om te bestuiven
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 4575.2 kJ / 1093.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 90.1 g
- Yağ
- 77 g
- Doymuş Yağ
- 34.9 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 190.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Değerlendirme yok
Batbout met kaas
30 λεπτ.
Geflambeerde uientaart
Değerlendirme yok
Soefganiots
2hod.
Taartje met chocolade-praliné
Değerlendirme yok
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Değerlendirme yok
Brioche
5h
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Değerlendirme yok
Karamel parfait
Değerlendirme yok
Baba met rum
Değerlendirme yok
Hartenbroodjes
1hod.
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Değerlendirme yok