Cihazlar ve Aksesuarlar
Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple
Hazırlık 30 dk
Toplam 6sa
10 portioner
Malzemeler
Pavlovakrans
-
socker250 g
-
äggvita (ca 6-7 äggvitor), rumstemperatur200 g
-
vinäger1 tesked
-
äkta vaniljextrakt1 tesked
-
majsmjöl (stärkelse)10 g
Halloncoulis
-
200 g frysta hallon, upptinad 1 timme i rumstemperaturhallon200 g
-
socker100 g
-
citronsaft20 g
Vispad grädde och montering
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt500 g
-
fikon (isteğe bağlı)2 - 4
-
granatäpple urkärnad1
-
färska myntablad2 kvistar
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
54.4 mg
Protein
4.1 g
Kalori
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Yağ
19.1 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
11.5 g
Karbonhidrat
45.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Nyårsbuffé
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Jultårta
Değerlendirme yok
Jordgubbspaj
40 dk
Citronmarängmuffins
Değerlendirme yok
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Değerlendirme yok
Snöflingetårta
Değerlendirme yok
Apelsinringar
Değerlendirme yok
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Değerlendirme yok
Mandelstjärnor
1sa 15 dk
Julgran av kakor
Değerlendirme yok
Honung- & sesamkakor
Değerlendirme yok
Pumpapudding
1sa 15 dk
Mint Choc Chip
Değerlendirme yok