Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 gramů másla, na kousky
- 70 gramů šalotky
- 15 gramů čerstvého estragonu, (cca 3 polévkové lžíce)
- 60 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička mletého bílého pepře
- 4 žloutky
- 1 špetka soli, dle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, dle chuti
- 1 polévková lžíce čerstvého kerblíku, nasekaného
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porci
- Kalori
- 2470 kJ / 590 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 58.6 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Tatarák po francouzsku
1h 10 min
Holandská omáčka s červenou paprikou
15 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 godz. 45 min
Vinná marináda
Değerlendirme yok
Marináda na mořské plody
5 min
Hrušky v červeném víně
Değerlendirme yok
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Değerlendirme yok
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 Std. 30 Min
Ananasový dezert ve skleničce
1h 5min
Créme brulée
1h 50min
Béarnská omáčka
20 min
Hovězí steaky v papilotě
40 min