Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di frutta secca mista (mandole, noci, nocciole)
- ½ limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di burro morbido
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 75 g di zucchero
-
125
g di mosto cotto (sapa)
veya 125 g di miele - 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 752 kJ / 179.7 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 7.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeppole sarde
3h
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Tiliccas sarde
2h 20min
Polenta sarda
1h 30min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Grissini Rubatà
2h 30min
Tisana salvia e alloro
15min
Papassini sardi
8u. 45min
Preparato per pane integrale
10min
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 min
Muffin cardinali
50min