Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 370 g água
- 15 g azeite
-
10
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 550 g farinha tipo 65
- 10 g sal
- 110 g azeitona verde s/ caroço
- 1 c. chá de orégãos
- ½ laranja, só a raspa
- Sêmola de trigo q.b. p/ polvilhar
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia recheada
1h 25min
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4 godz.
Focaccia de sardinha
1h 20min
Pão de azeitonas
1h 20min
Pãezinhos aromatizados
2óra
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Arancini
1h 20min
Piza fresca com pesto de pistácio
40 min
Pão de azeitona
3óra
Pão de alho e ervas
1h 40 min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Focaccias
2óra